Facebook, Instagram postolás

Facebook és Instagram fiók posztolási költségei:

A facebook és az instagram fiókok összekapcsolva is üzemelhetnek, tehát azonos poszt jelenhet meg mindkét felületen:

- Heti 4 db poszt vagy sztori létrehozása (szöveg+kép): 70.000 Ft/hó

- Heti 2 db poszt vagy sztori létrehozása (szöveg+kép): 35.000 Ft/hó

Javasolt azonban a tartalom ismétlés elkerülése miatt (Google kereső negatív pontot ad a felületnek és hátrébb sorolja a találati listán) eltérő posztokat létrehozni a facebook és instagram felületeken, ami természetesen a posztok számának emelkedésével jár.


A mai elvárásoknak megfelelően mindenképpen javasoljuk az instagram fiók létrehozását is. A cégről, a vállalkozásról átfogó, a kornak megfelelő képet tud adni a partnerek felé mindkét közösségi oldal.

Miután a két oldal összekapcsolható, így nem jelent feltétlenül plusz költséget a posztoknál.

Ugyan cégeknél, szolgáltatóknál a követők, érdeklődők száma hirdetés nélkül lassan növelhető, de a facebook és instagram oldalak referenciaként vannak jelen a honlap mellett 21. században.

 

Jelentkezéshez kérem töltse ki az alábbi űrlapot, pár napon belül válaszolni fogok.

Kapcsolat
Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem von maga után. Kérjük helyes, működő email címet adjon meg, különben nem tudunk válaszolni. Mindhárom mező kitöltése kötelező. 

  

 

 


Kedvelt szolgáltatások

Online adatgyűjtés és elemzés a piacról, vevőkről, versenytársakról. Magyarul, németül, angolul i...

Piackutatás

Mit és hogyan tegyen a több vevő és bevétel érdekében?Ki kell jelölni a helyes irányt, hogy kinek...

Marketing terv

Egyéni vállalkozók online könyveléseAlanyi áfamentes, alkalmazott nélküli, KATA-s, SZJA-s egyéni ...

Könyvelés

Fizetési feltételek: A fizetésre előre utalással, vagy bankszámlára való készpénz előrefizetéssel van lehetőség. A kész logót, piackutatást, marketing tervet és az elektronikus számlát emailben fogja megkapni. A weboldalt, webáruházat készen feltöltöm a választott tárhelyére. Könyvelést havidíjas formában vállalok. A megrendelés után kap egy visszaigazoló emailt a fizetéshez szükséges információkkal. A fizetési határidő 5 nap (könyvelésnél tárgyhó 10-e), ha ezen belül nem utal, a megrendelést törlöm.

© 2013-2022 Szijjártó Szilvia e.v. | Budaörs | Munkaidő: H-P 8-16h | Adószám: 66406448-1-33 | Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-71963/2014 | ÁSZF | Adatvédelmi tájékoztató