Honlap üzemeltetés, Facebook fiók, Google kereső fiók

Honlap üzemeltetése (tartalomkezelés, technikai beállítások): egyszerűbb, általános alkalmi feladatok, frissítések. A tulajdonos által adott tartalom változtatás nélküli feltöltése, beállítása, meglévő tartalmak későbbi módosítása.
Facebook fiók létrehozása, meglévő fiókban hirdetések kezelése
Google kereső fiók létrehozása, hirdetések kezelése

Havi 1 óra 5.000 Ft/hó
Heti 1 óra 18.000 Ft/hó
Heti 2 óra 32.000 Ft/hó
Heti 3 óra 42.000 Ft/hó
Heti 4 óra 48.000 Ft/hó

+ a hirdetési költés összege szabadon választott (mekkora összeget szán rá, hogy az érdeklődők az internetes felületeire kattintsanak a hirdetés alapján)

 

Jelentkezéshez kérem töltse ki az alábbi űrlapot, pár napon belül válaszolni fogok.

Kapcsolat
Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséget nem von maga után. Kérjük helyes, működő email címet adjon meg, különben nem tudunk válaszolni. Mindhárom mező kitöltése kötelező. 


Kedvelt szolgáltatások

Online adatgyűjtés és elemzés a piacról, vevőkről, versenytársakról. Magyarul, németül, angolul i...

Piackutatás

Mit és hogyan tegyen a több vevő és bevétel érdekében?Ki kell jelölni a helyes irányt, hogy kinek...

Marketing terv

Egyéni vállalkozók online könyveléseAlanyi áfamentes, alkalmazott nélküli, KATA-s, SZJA-s egyéni ...

Könyvelés

Fizetési feltételek: A fizetésre előre utalással, vagy bankszámlára való készpénz előrefizetéssel van lehetőség. A kész logót, piackutatást, marketing tervet és az elektronikus számlát emailben fogja megkapni. A weboldalt, webáruházat készen feltöltöm a választott tárhelyére. Könyvelést havidíjas formában vállalok. A megrendelés után kap egy visszaigazoló emailt a fizetéshez szükséges információkkal. A fizetési határidő 5 nap (könyvelésnél tárgyhó 10-e), ha ezen belül nem utal, a megrendelést törlöm.

© 2013-2021 Szijjártó Szilvia e.v. | Budaörs | Munkaidő: H-P 8-16h | Adószám: 66406448-1-33 | Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-71963/2014 | ÁSZF | Adatvédelmi tájékoztató